Vad ska man skriva när man saknar ord..?

2015



Häst-Sverige står still, bokstavligt talat helt still. Ingen vet vad man ska säga, ingen vet vad man ska göra, och jag som oftast pratar mest och högst är inget undantag. Hur kan det vara meningen att livet ska sluta så abrupt? Och särskilt för en så fantastisk tjej med hela livet framför sig? Det är ofattbart, ogreppbart och helt bortom mina sinnens förståelse.. 

Idag går alla tankar till Hanna och hennes familj. Vila i frid.

Sabina


En nypa eller näve salt

2015



Haha på grund av en lite halvt upprörd kommentar häromdagen vill jag bara påpeka att det som skrivs i den här bloggen birde tas med en nypa salt (helst en näve) och väldigt mycket ironi! 

Betyg = U eller är det F?

2015



Ja, det stämmer, denna blogg för ett stort fett U för de första två veckorna, och det tror jag att ni håller med om? Ifall vi ens har några läsare kvar insåg jag dock nu..

I alla fall, jag och Sissa har spenderat kvällen på gården och vistelsen däremot får extremt stort MVG! Grillkvällen på stranden får klassas som extremt lyckad och vi tog tillfället i akt att försvara titeln som ohotade mästare inom artistleken! 

Vi har även ägnat tid åt att färga alla gårdens hästar blåa, vilket enligt min mening är en fantastiskt fin färg! Det bästa av allt är att två av tre ekipage i alla fall lyckades matcha med sina blåa stigbyglar! Vet dock inte hur föräldrarna kommer reagera imorgon..?

Oavsett vilket så är det alltid alldeles, alldeles underbart att vara tillbaka i Skyrup igen. Även om vissa elever förskräckta trodde att jag och Sissa skulle sova inne hos dem, haha! Vi kunde lugna de med att de skulle få slippa oss, i alla fall till en början!

Annars rullar livet på, jag taggar en träning för Anna W herself imorgon och sen som biträde vid Pay and Jumpen. Eleverna denna vecka är awesome, så morgondagen kommer troligtvis gå som en dans! 

Puss på er alla! Ni får inga bilder, för det orkar inte internet! (Och vid ev. Misslyckande skulle detta inlägg komma upp fredagkväll..!)


Måndagen avklarad!

2015



Hallåhallå!
 
Ny ungdomsledare här, Annie heter jag och har aldrig varit på AW tidigare men det är ju verkligen helt fantastiskt här (som ni säkert alla vet).
 
Den första officiella dagen på läger v.26 är snart avklarad och det är bra energi och stämning både hos Camp C, Camp A och förstås hos oss ungdomsledare och tränare! Dagen har varit fylld med träningar, både för Stefan och Susanna, och nu framåt kvällen har Carro kört BodyBalance med alla deltagare.
 
Imorgon väntar BANHOPPNING så de sista minutrarna av kvällen kommer att fyllas med banbyggeri och lite övningshoppning utan häst... ;)
 
Nu börjar det bli dags för en välförtjänt dusch och lite sömn inför morgondagen, ha det bra!
 
Annie


Första av allt avklarat

2015



Första dagen. Första ridpasset. Första hästprovningen. Första deltagarna. Första kvällsmackan. Första god natten. 

Dagen har flutit på och vi ungdomsledare tackar för att alla deltagare kom till gården i en jämn rytm. Det vill säga inte tomt i en timme och sedan kommer halva lägret inom loppet av två och en halv millisekund. Tack!
Både våra egna hästar och privathästarna har sprungit fint på bana. Denna vecka ser riktigt lovande ut. 
Mer uppdatering lär dyka upp under veckan. När vi har tagit lite fler bilder med mobilerna. 

Jag kan stolt säga att jag fick köra traktorn idag! Hurra! Som jag saknat min brumbrumkompis. 

Nä, nu är det dags att sova. Förhoppningsvis kan Hanna och Filippa presentera sig senare under veckan. God natt!

Estellekantarell hälsar alla god natt!

// Madde Ponie Scarface


Imorgon rullar tåget

2015



Och inom 24 timmar kommer gården vara bemannad av vecka 25s ungdomsledare. Jag kan knappt vänta längre! 
Ponnyerna och hästarna betar lugnt i hagarna och laddar upp inför söndag då det smäller. Sommarens första lägervecka. Hoppas ni har laddat batterierna för det har vi!
Vi syns på söndag. 




'Cause there's nothing like seein' each other again

2015



För att bekräfta för världen (och oss själva) att sommaren är här tog vi vårt pick och pack och begav oss mot norra skånes skogar för att inviga årets bästa och varmaste tid. Det blev en spännande och hungrig bilfärd från Malmö - i en bil fullpackad med stövlar, väskor och gårdagens smink. 
 
Efter att vi långt om länge hittat till Mc Donalds styrde vi kosan mot gården - och vår weekend i Skyrup inleddes med att vi köpt för lite cheeseburgare till för många ryttare. Besvikelsen var påtaglig och ångesten låg som ett monster och grodde i hungriga magar. Som sanna vänner delade vi dock på pommes, nuggest och 10kronors-cheese, och gick sedan hand i hand ut i stallet för att leva ut våra illa dolda busunge-drömmar.
 
Det blev barbackaturer, småhinder, skratt, flams, trams och en timmes lång intervallträning i hopp om att jaga ikapp Hamilton som, rätt och riktigt enligt traditionen, tog på sig ansvaret för att hålla ungdomsledarna i form. Ju längre han får oss att springa, ju bättre. Han inledde således säsongen starkt med att motionera oss i nästan 60 minuter. 

Timmar blev till dagar och dagar följs i regel av nätter. De spenderade vi med Harry P, the elder wand och så mycket jordgubbar de många påsar godis vi köpt med oss bleknade i gubbarnas sken. En film från vår snabbvisit kommer självklart att pryda bloggen (jag hoppas att ni inte missat vår succé-följetong "Livet i Skyrup"?) 

Tills vidare - take care, rid snyggt och glöm inte att putsa sadeln! Och mest av allt, glöm inte att ha fett kul. En glad häst är en bra häst. Herrå! 

//Loppan 
 
...jajjemen!


We're back!

2015



Japp! Ryktet har spridit sig, vi är tillbaka i Skyrup! Och inte vilka som helst, någon kallade oss legenderna, vilket var ett smeknamn som vi var extremt snabba att ta till oss! We like!
 
Jag tror ingen inom en radie på 10
mil har undgått att märka vår ankomst. Även om de inte har sett oss, så har de garanterat hört oss! Hästarna suckade högt när vi kom in i stallet och undrade om de enbart drömde mardrömmar eller det faktiskt var vi på riktigt! Men nix, någon mardröm var det inte, och stjärnorna har fått vara med om världsmästerskap i hoppning, samt (tro det eller ej) en liver i Skyrup del 3 (möjligtvis 4?). Trean finns ju tydligen redan men vi har blandade åsikter ifall den någonsin blev till allmänhetens beskådning? 
 
Kvällens planer är hittills censurerade, vi får se ifall vi viger in er i dessa senare eller ej! Oklart...
 
Nu kör vi sagostund, med Sissa i spetsen! You will never know!
 
/Sabina