Godismonstret

2015



Första dagen går mot sitt slut och första träningen är avklarad, regnet hann passera innan vi satt upp vilket jag tackar för. Helt underbart att äntligen få rida på världens bästa underlag. Dock var det blött men det är ju inte så konstigt. Schemat och maten under veckan är på topp även i år. Riktigt toppklassigt, så som det ska vara.

Dags att byta ridkläder mot myskläder och proppa i sig för mycket godis innan kvällsmaten. Typical Emma aka godismonstret!



Skåne ohoj!

2015



God Morgon folket!

Regnet öser verkligen ner i Göteborg och jag ber till gudarna att vädret ser bättre ut i Skåneland.

Vi åker hemifrån vid 9 och sedan börjar den långa resan mot Skyrup. Okej fine, det tar typ 3-4 timmar men det känns som en evighet.

Har fått reda av ungdomsledarna att internet inte är det bästa där nere som vanligt. Men hoppas på att med hjälp av pojkvännens surfplatta så kommer bloggning gå som planerat ändå!

See you later!

True story!

Hedersuppdraget

2015



Halloj och hej!

Emma här, vem är då denna mystiska Emma? Jag är en go och glad tjej på 19 år från Göteborg som ska på läger hos Anna nästa vecka. Mitt fjärde år i Skyrup som lägersmurf. Det är nämligen så att jag har fått ett hedersuppdrag av Sabina att sköta uppdateringen här under vecka 31 för att visa för er bloggläsare hur lägret upplevs av en elev. Antagligen måste det ju vara bra eftersom jag kommit tillbaka så många år.


Alltså kommer jag uppdatera så mycket jag hinner med from Söndag då bilen styrs mot Skåneland med min flodhäst i transporten. Flodhästen är alltså min häst Solvind som är en riktig primadonna. 

Glöm nu inte att kolla in här VARJE dag under vecka 31!


Tjabbatjena

2015



Hej alla goa och glada hästmänniskor som är utspridda i vårt långa land! Fast just denna veckan är ni inte så utspridda, för alla utom de som just nu är i Skyrup befinner sig ännu mer söderut, nämnligen i FALSTERBO! Årets största och bästa hästfest. För er som är där, sväng förbi Sveland Djurförsäkringars monter och häng med våra amigos som är där.
 
Storm har draigt in på gården och med detta kickar vi igång en ny vecka. Eleverna har redan börjat trilla in på gården men trots det så är gården just nu tyst, förutom på kontoret där Filippa kör ett one man party. Så vi ska ta vårt pick och pack och lämna henne och dra oss mot stugan.
 
Puss&kram, hörs imon oxox (xoxo skyrupstyle)