'Cause there's nothing like seein' each other again

2015



För att bekräfta för världen (och oss själva) att sommaren är här tog vi vårt pick och pack och begav oss mot norra skånes skogar för att inviga årets bästa och varmaste tid. Det blev en spännande och hungrig bilfärd från Malmö - i en bil fullpackad med stövlar, väskor och gårdagens smink. 
 
Efter att vi långt om länge hittat till Mc Donalds styrde vi kosan mot gården - och vår weekend i Skyrup inleddes med att vi köpt för lite cheeseburgare till för många ryttare. Besvikelsen var påtaglig och ångesten låg som ett monster och grodde i hungriga magar. Som sanna vänner delade vi dock på pommes, nuggest och 10kronors-cheese, och gick sedan hand i hand ut i stallet för att leva ut våra illa dolda busunge-drömmar.
 
Det blev barbackaturer, småhinder, skratt, flams, trams och en timmes lång intervallträning i hopp om att jaga ikapp Hamilton som, rätt och riktigt enligt traditionen, tog på sig ansvaret för att hålla ungdomsledarna i form. Ju längre han får oss att springa, ju bättre. Han inledde således säsongen starkt med att motionera oss i nästan 60 minuter. 

Timmar blev till dagar och dagar följs i regel av nätter. De spenderade vi med Harry P, the elder wand och så mycket jordgubbar de många påsar godis vi köpt med oss bleknade i gubbarnas sken. En film från vår snabbvisit kommer självklart att pryda bloggen (jag hoppas att ni inte missat vår succé-följetong "Livet i Skyrup"?) 

Tills vidare - take care, rid snyggt och glöm inte att putsa sadeln! Och mest av allt, glöm inte att ha fett kul. En glad häst är en bra häst. Herrå! 

//Loppan 
 
...jajjemen!








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?