Team AW tackar för i år!

2013



Som ni säkert förstått är bloggen på väldig minus nu, vilket har en så enkel förklaring som att Skyrup är stendött, och lär vara fram tills nästa säsong. Men vi i Team AW vill självklart tacka våra underbara elever och alla andra som har gjort denna sommaren till inte bara den varmaste på länge utan även den mest fantastiska!

Sen bara eftersom jag har så extremt tråkigt i skolan, så tänkte jag skriva kortfattat om vilka vi är som har jobbat tillsammans. Då de inläggen ramlade bort mellan hoppträningar, hovslagare, bad och Hovdalaritter i somras. So here you go, the one and only; Team AW!

Evelina "Loppan" Blomqvist - Namnet som de flesta redan kan. Högsta hönset i vår virriga hönsgård då AW inte alltid har möjlighet till denna uppgift. Vår lilla matematiker som vi älskar, mest för att hon har förmågan att flippa ut totalt och bjuda på sig själv till 100 %! Loppan följer ni enklast i vinter på www.evelinablomqvist.se

Johanna Grant - Vår egna toppbloggare som snart drar iväg på nya stora äventyr i Europa med sin häst. En fantastisk människa som vinner allas förtroende med sitt glada och lättsamma sätt. Vi önskar henne all lycka till hösten och vi hoppas verkligen få se skymten av henne nästa sommar! Johanna följer ni på www.johannagrant.se

Sissa Erlandsson - Skyrup fick äntligen sin första bonde i gänget! Om man bortser från Ronny då.. Från de skånska skogarnas innersta djup kom hon som praktikant i början av sommaren. Hon graderade sedan snabbt upp till ungdomsledare och räddade hela sommaren med råge, inget vi kan eller vill blunda för, världens bästa Sissa var precis vad vi behövde!

Mirjam Boumadi - Vad vore sommaren utan vår trogna del av Stockholms invånare? En av dessa fantastiska tillgångar som vi har stulit från huvudstaden är Mirjam. Som med sitt strålande leende alltid dansar in i ledarstugan vid ankomst och blir förskräckt över vår oordning. (Vi andra säger organiserat kaos?). Dessutom vår alldeles egna dressyrkung (drottning?) på Skyrups Jump Camps. Det ni! Mirjam följer ni under hösten på www.mirjamboumadi.blogg.se

Norea Normelli - Under Stockholms temat fortsätter vi och där hittar vi sedan Norea. Världens finaste Norea som jag aldrig har hört höja rösten eller vara någonting annat än sprudlande glad. När man jobbar tillsammans med henne kan man inte annat än att själv gå runt och vara fantastiskt glad, då det smittar av sig något oerhört! Att hon dessutom har stenkoll, gör henne definitivt till självklart Skyrup-material!

Madde Berner - Skulle säga att det är den personen som ni lärt känna med mest smeknamn under sommaren som gått. Tror pownie scarface var det sista? Iaf, trots lite blåmärken i bagaget svischade hon in på AW först som elev för att sedan rocka både i restaurangen, på hästryggen och som fantastisk ungdomsledare. Nämnde jag att hon dessutom är vår mästerfotograf? Följ Madde fram tills nästa sommar på www.ridskoleryttare.horseworld.se

Sophia Karlsson - En av de rutinerade i gänget hittar vi återigen i Stockholms området. Med organisation, bra humör och stenkoll underlättar hon definitivt arbetet för oss som arbetar samma vecka. Man ler alltid då man hittar Sophia på samma arbetsvecka som sig själv!

Viktoria Elmlund - En av våra kollegor som verkligen har levt drömmen. Hon har varit fryst som 17 åring i ungefär tre år. Amazing, right? Behövs Stockholms genen nämnas i denna presentation? Knappast? När VQ landar på anläggningen vet man att festen är ett faktum. Med spellistor som får våra att framstå som töntiga väcks hela anläggningen till liv och Skyrup blir nästa partyställe att hänga på!

Fanny Kindlund - Sist från Stockholms gänget har vi Skyrups egna maratonlöpare. Med löpning på schemat och Fanny i spetsen kommer eleverna alltid tillbaka lite tröttare och lite mer vältränade än om de springer med oss övriga? Detta borde göra henne till ganska hatad tycker man, men eftersom hon är snygg som sjutton, och har en personlighet to die for så avgudar eleverna henne nästan omedelbart ändå! Win, win situation!

Caroline Jacobsson - Vår egna partyprinsessa som lägger partyskorna på hyllan för att få flytta ut till Skyrups gröna skogar och bli skogsmullar tillsammans med resten av oss. Där kan hon underhålla eleverna med historier om allt mellan himmel och jord, och de lyssnar andlöst på hennes berättelser från ponnytiden då hon hade Bello hemma. En frisk fläkt som verkligen livar upp tempot och stämningen på gården!

Lovisa Bergdahl - Sommarens räddande ängel som blev utstött av unghästarna. När personalen stod en man kort tvekade Lovisa inte alls över att bli en i hönsgården. Vilket var tur för oss då hon visade sig vara en strålande stjärna på allt vad jobb inom Skyrup innebar. Trots unghästarnas agg som gav henne både 2 och 3 blåmärken med sig hem så ser vi henne nog i Skyrup nästa sommar också. Det hoppas vi iaf på!

Och vem är jag då? Den mystiske författaren som bara skriver och inte avslöjar något om sig själv? Jo vet ni? Jag är kontrollfreaket i teamet! Så fort jag sätter min fot på gården vill jag veta allt som hänt och händer. När jag har koll skriver jag att göra listor i nästan sjukliga mängder. Listor är min grej, helt klart! (Kul tjej!)

Så här har ni oss, hela skaran som har försökt göra er sommar lite bättre! Vi tar nu höstlov, vinterlov och vårlov för att komma tillbaka till er nästa sommar, med nya historier, nya hästar, nya elever! Vi räknar ner dagarna! 275 kvar till Jump Camp 2014 drar igång. Är ni lika taggade som vi!?



Skyrupstyle

2013



För klockren för att ignorera!

//Sabina



Life is easy if you wear a smile..

2013



En miniliten bildskörd i från helgen:
 
.. Just be yourself don't ever change your style [...] wear a big happy smile on your face ♥