The final day of Jump Camps 2014

2014



Föräldrar börjar rulla in på gården och vecka 33 börjar gå mot sitt slut, precis som sommaren börjar göra. Eleverna har som vanligt varit så goa denna veckan och när de åker kommer det bli så tomt, några av dem tar med sig hästar hem så även där blir vi färre kvar på gården. Imorgon lämnar hästarna för att åka ut på nya äventyr och vi ska också bege oss hem mot Småland. Bättre sommar får man leta länge efter. Men pay&jumpen närmar sig och trots att eleverna vet vart de ska leta efter sadelgjordar så kanske vi ska hjälpa dem lite... ;)


Tomt som i graven (dött?)

2014



Alla som försökt tränsa Långben känner nog väl igen sig i denna bild:


Våra föräldrar borde vara glada. Vi håller faktiskt på med hästar och inte det som resten av ungdomarna gör:

Vi ungdomsledare dagen efter avslutad lägervecka:


//Madde


Back on track

2014



Det blev visst ett långt uppehåll här, men efter ett par dagar utan internet förra veckan så försvann visst bloggingen helt. Men nu gör vi ett sista tappert försök under sommarens sista lägervecka. Vecka 32 bjöd på många härliga skratt och so far har v.33 levererat på samma nivå. Just nu hänger vi på kontoret tillsammans med vårt senaste tillskott, Smulan. Om ni följer vår insta som varit lite bättre uppdaterad har ni kunnat få se en halvtaskig bild på henne ifrån filmmyset i lördagskväll. Trots att vi alla hellre sitter här uppe tillsammans med Smulan så finns det cirkus massa saker att göra på gården. ;) 
 


Kontorshäng

2014



Vecka 31 har lämnat gården och kvar lämnar de oss, imorgon väntar nya utmaningar och veckan kommer bjuda på bland annat Hovtunrnen som jag tror att vi alla längtar till? 
Carro och jag hänger på kontoret, hon snackar med mina gamla klasskompisar från min facebook och jag äter upp hennes godis så hon inte ska bli tjock, så det ska vara. (my är bäst for ever in future.) En fin liten parantes där utav My. Men vi ska strax bege oss ut mot stallet för att fixa inför v.32, de vill ju komma till en fräsch och fin gård, eller hur? ;) 
 


Min fett snygga kille?

2014



Det är han här:
 

Ers förträffliga kunglighet Laban, om ni frågar honom! ;)
 
För övrigt måste jag bara inflika att även jag besitter en dold talang, och det är att spåra IP-adresser på internet. ;)  Mvh Evelina (och hennes fett snygga kille Lus <3) 
 
 
 


Patetisk svar på frågestund

2014



Ja, det var mig en sorglig syn att hitta kommentarerna på frågestunden. De är till och med färre än kristinas återstående liv (don't ask). Vi kan nog relatera detta till inlägget där vi undrar vem vi bloggar för, då ungdomsledarna är de som går crazy i kommentarsfältet oftast!
Men vi får väl svara på de få där är!

Vilka aktiviteter brukar ni anordna på läger?
Kvällsaktiviteter tolkar jag det som då? Och ja, det varierar men denna sommaren har vi haft en fantastisk uppskattad laghoppning, lekar (där ni säkert har insett att ledarna är obesegrade och sjukligt nöjda med det, bad nere vid sjön, teoripass, filmkväll med ryttarnas egna ritter och annat smått och gott! Det har hänt att vi även vattnar våra elever på kvällarna.. Hehe!

Har ni någonsin haft någon som var riktigt bra på att sjunga på era läger?
Om jag inte minns fel (som den stalker jag är) så fick Evelina samma fråga på som frågestund sist? Eller? Haha! Men iaf, jadå! Det händer med jämna mellanrum. Det har hänt att elever kommer med gitarren i resväskan och titt som tätt kommer elever som går i musikklass. Våra elever är multitalanger, helt enkelt!

Vilken ledare rider bäst?
Well, eftersom ett krav på att jobba som ungdomsledare i Skyrup är att rida på Grand Prix nivå, så är det svårt att avgöra! Alla har ju uppenbarligen tävlat i Aaschen (hur kan jag ha varit där men ha noll koll på hur det stavas..?) så meritlistorna är långa! 

Vem är Evelina snygge kille?
För att börja med hur själva frågan ser ut, hur sjutton går den grammatiken ihop? Och för att svara på frågan; VA!? Är hon otrogen mot mig? 😱😭

/Sabina




K-L-O-C-K-R-E-N-T

2014



Ja, helt enkelt klockrent är vad vi kan beskriva vår bloggdrottning Madde Berner! Talar nog för alla när jag säger att båda inläggen som beskriver reaktionerna vi ledare har i Skyrup stämmer in i minsta detalj, så jag låg nästan och grät på golvet så mycket jag skrattade! Herregud, det finns mycket historier bakom de punkterna 😂

Sommaren närmar sig sakta men säkert sitt slut, och det är lika sorgligt varje gång med ynka 2 lägerveckor kvar år 2014.. Både hästar, elever och ungdomsledare lämnar inom kort gården för höstens äventyr. (Eller så behöver vi helt enkelt vila upp oss i drygt 42 veckor för att orka med nästa sommar! 😉)


Kaxiga lilla monsterhästen! 

STOPP OCH BELÄGG!

2014



Känner att jag behöver försvara mig angående grodanklagelserna! Det går något konstigt ryckte på gården att jag är en grodfantast, i själva verket förföljer grodorna mig. Varje gång jag är i Skyrup dyker dom upp och jag tvingas lyfta ut dom från matsalen, stugor och toaletter. Det enda djuret jag egentligen inte gillar är spindlar! Fråga Madde, sist jag var i Skyrup tog jag dammsugaren och sög upp varenda en i ledarstugan (tror till och med att det finns bildbevis).
 
Kan väl lika bra uppdatera er vad jag håller hus någonstans. Jag har spenderat en del av min sommar med att plugga en sommarkurs på Columbia Univeristy i New York. Är inne på min tredje vecka och på söndag kommer jag hem till Sverige igen. Och vet ni? Redan på måndag packar jag om min resväska från "fashion" till ridkläder och beger mig ner till Skyrup igen - ingen vila ingen ro.
 
Så hur ser en dag ut för mig i världens bästa stad? Jo en stor hög med läxor och ett antal för många Is-te från Starbucks. 30 grader varmt och solen skiner, ska ju inte klaga men läxorna skulle jag kunna vara utan! Måste även erkänna att resväskan är svår att stänga och hoppas och ber att den inte väger för mycket inför hemresan.
 
 
Bjuder på två små snapshots från kvällspromenaden i Central Park igår!
 
Saknar Skyrup så det knackar, v.32 kommer rocka! Ses snart!
Största kramarna från den där Vq! 
 
 
 


Vattenmatta v.31

2014



Pettsson hänger med oss på kontoret, Findus blev utkastad, han hade lite otur med tajmingen, han kom mitt i den dåliga humörsvängen och blev därför utkastad med huvudet före, Pettsson däremot blev varmt välkomnad en liten stund senare. V.31 är fett nöjda med dagens derbyträning och vattengravsträning. Hästarna också, stackars elev som flög av sin ponny på andra sidan banan efter vattengraven, den var rolig att hoppa sa hästen. 
Kvällen spenderades nere vid Finja med bad och artistleken, behöver jag änns skriva vilka som vann? Självklart var det ungdomsledarna! Imorgon står banhoppning på schemat och hästarna har förhoppningsvis kvar lite bus i benen efter derbyt.