Äventyr i Skyrup

2014



Så fort jag klev av tåget igår kväll började äventyret i Skyrup. Oförskämt självsäkra tanter i centrum, flygande tofsar i bilen och galna ungdomsledare i Björka. 

Kommer ni ihåg Sissa? Självaste Sissa ärade oss med sin närvaro igår på gården. Idag pallrade hon sig hem igen och vi ungdomsledare tog emot v26s deltagare. En annan gäst som ännu ej har begett sig hemmåt är Evelina (Loppan). Just nu undersöker hon ifall hon är tillräckligt vig för att pussa sina fötter. 



Dagens stora äventyr ägde rum i unghästhagen där min kära mobil bestämde sig för att lämna jackfickan och checka läget på marken. Efter 10 minuter insåg jag att mobilen var spårlöst försvunnen i en enorm beteshage, fylld med högt gräs. Ett hopplöst försök att hitta mobilen i gräset ledde till att superhjältinnan Lovisa pallrade sig ner till hagen. Med X antal samtal till min mobil hörde vi ljuden av den i gräset. Exakt samtidigt som unghästarna hörde ljudet och spetsade öronen för att undersöka den nya "leksaken". Unghästarna hade ett försprång men Lovisa kastade sig fram och tänkte precis offra sin högra hand innan hon insåg att mobilen var inom räckhåll. Tack och lov var den helt oskadad efter en halvtimme med unghästarna! Tur det annars hade ni inte fått ta del av dagens äventyr. 


// Madde
God natt!








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?