Alla typer av väder idag

2014



Imorse vaknade vi ungdomsledare upp med solen som sken in genom fönstret. Inget prat i sömnen och alla tre hade sovit som stockar under natten. IPhones väder-app hade lovat regn idag och Camp A klädde på sig långärmat inför första ridpasset för Douglas Lindelöw. Tyvärr så har tjejerna inte lärt sig att man bara kan lita på yr.no vilket resulterade i att ridpasset blev ordentligt svettigt.
Fast man lär sig av sina misstag, gör om gör rätt! Tjejerna bytte istället om till kortärmat inför banhoppningen på eftermiddagen. Sicken otur för helt plötsligt öppnade himmlen sig och ner vräkte isklumpar som landade på hästarnas rumpor. Det haglade! Efter ett tag övergick det till ett stadigt regn och åska. Vi ungdomsledare väntade på att få ett sms från AW om att plocka in de fyrbenta älsklingarna, men så blev det inte.
 
Snart är det tacos som står på menyn och nu skiner solen igen. Förhoppningsvis så håller det sig i till kvällen då vi ska hoppa bana - utan häst. Vi får se ifall det är Junior Camp eller Camp A som tränat mest på att flyga över hinderna.
 
//Madde, kan tyvärr inte ladda upp några bilder för mitt internet tog slut imorse :( Istället får ni det som finns sparat på datorn.
 
Här har vi mig hoppandes för 2 år sedan :)
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?