Google: menade du team aw?

2014



Eftersom detta är veckan då ni ska få chansen att lära känna oss ledare lite extra kommer här ett nytt inlägg. Tidigare har ni fått ta del av våra innersta tankar och känslor, fulafiskar och vad vi faktiskt gör när vi jobbar.
 
För att spara er den tid och energi som krävs för att googla våra namn så har vi själva googlat varandra och detta är vad som dyker upp i flödet:
 
Evelina har en gång i tiden också startat dressyrtävlingar. En gång till och med barbacka! Därför är hon inte bara bra de två sekunderna man flyger i luften utan även ridningen mellan hinderna.
 
Sabina har lyckats hålla sig borta från nätet, eller beror det på att hon har ett -sson namn? Hur som helst hittar vi en bild på henne ifall vi lägger till "häst" i sökfältet efter hennes namn.
 
 
När vi googlar på Lovisa är det faktiskt bilder på Loppan som dyker upp blandat med bilder från flera utav Lovias många lyckade tävlingar. Dessa två har känt varandra sedan urminnestider och lär i framtiden sitta på en veranda i varsin gungstol och flabba om gamla minnen. "Kommer du ihåg russet som inte gillade dig?"
 
 
Om vi skriver in Caisas namn i sökfältet dyker det upp bilder med Caisa bakom kameran. Tydligen har hon fotograferat för Equipe. Hon är vår tungviktare när det kommer till fotografering.
 
 
Förutom bilder på Victoria´s Secret-modeller så hittar vi en på vår Carolina när hon hoppar ingen mindre än hennes Liten.
 
 
Vår egen TV-kändis Lina! The one who lived. "Blixten förföljer henne" som Sydnytt skrev.
 
Detta var del 1. 
 
//Mads








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?