Bondebrännornas vecka

2014



Med fokus i nuet och mindre i det virutuella kör vi ungdomsledare på under vecka 30. Vi har överlåtit bloggandet och instagrammandet till våra deltagare. Vädergudarna har slutat servera åska och denna vecka är menyn kryddad med solsken så att det räcker och blir över. Ett par solpaneler på stalltaken och vi hade kunna försörja oss för hela året med el.
 
Trots att ekipagen grillas på banan hoppar deras hästar extra fint. För visst blir alltig lite bättre när man rider med positiv inställning?
 
Camp C är ett gäng rutinerade elever som vet hur ett stall förvandlas från ett bombnedslag till Hollywood-style. De + Camp B har redan säkrat veckans tårtskörd genom X antal provsmakningar av ridbanans underlag. Mycket underbart!
 
Igår besökte Thomas Hammar oss tillsammans med sin grymma elev och hennes två hästar. Deltagarna fick lära sig hur stilbedömningar i hoppning går till och vad som är viktigt att tänka på när man rider sin tävlingsritt. Helt enkelt nyttiga tips på vad som drar ner poängen (samt poängen till varför stilbedömningen har spritt sig bland landets tävlingar).
 
Dessvärre har ingen av oss ungdomledare internet kvar på mobilerna, därav står instagram tomt. Kan hälsa att vi alla längtar till månadsskiftet.
 
// Mads
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?