V.31 rullar

2013



Loppan är tillbaka på gården tillsammans med sin lus (och nej de är inte ohyra) och vi är alla fett glada för det! Liten går som världens dressyrhäst och är återigen nöjd med livet när han har fått tillbaka Evelina i sadeln.

Veckan startar med ett mirakel. Ett mirakel så stort att vi alla fortfarande är alldeles häpna. Ingen elev bytade häst under provridningen! Detta har nog aldrig någonsin hänt innan! Vi är i chock, helt enkelt i chock. Anledningen till att den gick så bra kan ju bero på att ryttarna kan ridning helt enkelt. De vet att hästarna inte är perfekta och går som trähästar. Tvärtom, det är just hästarnas brister och fel som kommer att göra de till bättre ryttare. Så som sagt, eleverna är coola, Anna och Madde är grymma på ridbanan och vi andra jobbat mest på att upprätthålla ordningen! Eller vi försöker iaf!

Vill du ha liveuppdatering från hur det är att vara lägerelev så får ni gå in på http://ponnysanning.com">http://ponnysanning.com">http://ponnysanning.com">ponnysanning.com då Sofia och Joanna spenderar den kommande veckan här. Det är najs! De är fett härliga, och marmelade och långben är nöjda med livet som camp B hästar! :)

Nu ska vi sova, imorgon väntar markarbete och banhoppning för mina C-elever. Tagga! :D

//Sabina




Louise Larsson

http://equus.horseworld.sea

marmeladhästen<3<3<3 saknar henne


lova

Hur kommer det sig att ponnysanning får låna hästar från gården och vara med på camp B när ingen annan får det?







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?