Missbildade Lovisa

2013



Lovisa jobbar sin första vecka och gör det med bravur! Team AW kan skatta sig lyckliga att ha henne med i gänget! Dock är jag osäker på ifall hästarna har samma åsikt som oss, de verkar ha en pakt i unghäst-hagen om vem som kan skicka hem henne mest invalid.

Det är väl ingen hemlighet att Liten väldigt artigt och extremt talade om för henne att "Ja, jag har överskottsenergi efter att ha vilat i tre månader sucker!" Och lämnade henne därmed med åtskilliga skrapsår och en kanske något sårad stolthet. Igår tänkte Liten följa upp detta initiativ genom att snällt trampa lite på hennes häl så att blodet droppade väldigt karismatiskt ner på hennes strumpor.

När vi sedan drog oss in till stallet med vår kända utmaning tillsammans med hovslagaren så hade Ibiza och Chamonix inte tänkt lämna walk over till den nyuppfunna leken. Efter att Chamonix försökte förinta hovslagaren övergick hon till Lovisa genom att bokstavligt talat hoppa efter henne med blottade tänder och hugga henne i magen. Ibiza som nu hade haft möjlighet att spana in sin motståndare körde en annan men långt mer effektiv taktik. Hon stod snällt på tre ben, spanade in Lovisas fötter och hoppade med noggrann prestige för att så småningom landa ovanpå dem. Detta hände inte en gång utan gång på gång på gång.. Jag stod tillslut dubbelvikt av skratt med tanke på att jag stod och höll båda hästarna på andra sidan och inte tillägnades så mycket som en blick av någon av dem.

Idag var mitt förslag att linda in henne i bomull. Vi kan ju bara hoppas att hennes mamma inte läser denna blogg, får vi vill ju ha tillbaka henne nästa sommar, we need her! Iaf så att hästarna får en fritidssysselsättning och vi andra slipper bli måltavlor!

//Sabina




Anonym

Jo nu är det så att mamma läser här ibland.......:) Lovisa får väl helt enkelt kläs in i frigolit och få en extra olycksfallsförsäkring så kan ni få låna henne igen. Eller får hon bara vara i närheten av typ Katinka och Bello ......:)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?