Dagens vinstlott!

2013



Med risk för att förvirra er ännu mer kära bloggläsare, så är det nu nästa ungdomsledares tur att göra entré i den stora bloggvärlden, för första gången någonsin faktiskt! Något konstig känsla, efter att hela sommaren antingen bott ihop med kollegor eller haft lägerelever som tillhör bloggmaffian deluxe! Namn som säkert inte missats i denna hightec värld som vi lever i! Måste erkänna att man är lite nerös för att leva upp till dessa namn, men vad sjutton! Nu entrar vi bloggvärlden!

Livet i Skyrup? Lugnet självt idag. Camp C är ute på hovdala med Madde, Lovisa och Sophia i den tropiska värmen. Tycker nästan synd om både elever och hästar i denna värmebölja.. Min tidiga anländning i Skyrup visade sig vara en riktig vinstlott. Spenderar eftermiddagen med Camp B vid sjön med solning och bad. Har själv för första gången tagit ett dopp i den sunkiga sjön, och måste säga att det var förvånansvärt skönt och jag njöt varje sekund! Förtillfället ligger jag och Wilma och solar medan resterande beslöt sig att stanna i vattnet en stund till. Vi är båda lika fascinerade av att sola 2 minuter efter att vi lagt oss och frågar var och varannan sekund ifall vi har blivit solbrända nu?

Kanske inte blev en storstilad entré i den stora bloggvärlden, men en start iaf! Godkänd? Det är väl upp till resten av världen att bedöma?

//Sabina

(Kan tillägga att jag hade en fett mysig bild på sjön som vägrade laddas upp, så bloggdebuten började ju lite halvt..)









 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?